Nytt på Duvberget

Nytt på Duvberget

Vad händer på Duvberget!

På bloggen kommer jag skriva lite om vad som händer hos mig på Duvberget, men även lite tankar och funderingar kring det mesta som händer i livet...

Ni kan även besöka mig på min hemsida.

www.duvberget.com

Vad tiden går...

Vad händer på DuvbergetPosted by Jimmy sandström 2012-12-28 12:18

Oj... vart har tiden tagit vägen!?

Ibland så händer det så mycket i livet att det är svårt att hinna med allt! Arbete, fritid och att hålla sig uppdaterad på olika sajter tar minsann lite tid.

Min egen hemsida har tyvärr blivit försummad för andra aktiviteter...

Nu får det bli ändring på det och åtminstone uppdatera den då och då!

Vad har hänt sen sist då... en hel del skulle jag nog säga!

På det privata planet är ändringarna nog som störst. Sen ett år tillbaka så har jag blivit särbo med både sambo och katt! Kan man vara särbo med en sambo... kanske inte, men delat boende iaf.

Sambon är allergisk och bor i stan, och katten... ja han bor kvar i huset förstås. Nu pendlas det vilt mellan "storstan" och Kolmårdsskogarna! Det fungerar utmärkt även om tid går till spillo.

Katten... hade jag inte flera katter! Jo, men tyvärr så förolyckades Pyrets mor och bröder i en tragisk brand när de flyttat till sin tidigare ägare. Det var ett hårt slag och jag har svårt att komma över det. Jag gläds dock åt att i Pyret så ser jag drag av dem alla och på så sätt så känns de närvarande trots allt. <3

Friskis & Svettis har varit och är en fritidsaktivitet som är viktig för mig, och där har jag dessutom utökat aktiviteten till att även bli jympaledare.

Det är otroligt roligt att sätta ihop pass och se att motionärerna gillar det och blir "stammisar"! Mycket jobb... men som sagt - mycket givande!

Hemma på Duvbergsvägen är det mesta sig likt, finns fortfarande oerhört med saker som jag borde ta tag i men tiden och energin räcker inte alltid till! ;)

Jag har fått bromsa in lite med alla växtköp då växthuset redan sedan tidigare är mer än fullt! En del av växterna får flytta till stan på sommaren där vi skapar en "medelhavsbalkong" som inte är helt fel när man ska inta de fantastiska rätter som sambon lagar till!

I trädgården växer träden till sig så pass att några tyvärr fick fällas denna sommar. Det känns inte riktigt bra men jag har mig själv att skylla...

Arbetar gör man ju också! trots snart 10 år på samma ställe så älskar jag mitt jobb som lärare! Att få umgås med tonåringar som utbildar sig i något som de brinner för är verkligen ett privilegum!

Härliga arbetskamrater dessutom!

Sommaren var underbar med många trevliga resor... västkusten med dess underbara miljö och Franska rivieran där jag alltid känner mig som hemma!

Ja jag har verkligen inget att klaga på! Trots en del tragiska och sorgliga händelser så är jag så nöjd med året som gått!

Man behöver inte vara nöjd "för det lilla", man kan vara nöjd för mycket också!

Tjingeling! =)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jimmy 2012-12-29 15:33

Du är bra rar du! ^_^

Posted by Roger 2012-12-29 13:18

Ja, visst kan man säga att det har hänt en del sen du skrev här sist! Jag är så oerhört glad att vi funnit varandra!! Sen är det ju en bonus att du delar med dig av ditt kunnande i fotografering och botanik mm mm... Hoppas kunna hjälpa till mer med den fantastiska trädgården och "vår stuga" på Duvberget när det blir lite varmare.

Din Roger