Nytt på Duvberget

Nytt på Duvberget

Vad händer på Duvberget!

På bloggen kommer jag skriva lite om vad som händer hos mig på Duvberget, men även lite tankar och funderingar kring det mesta som händer i livet...

Ni kan även besöka mig på min hemsida.

www.duvberget.com

Men hallå...

Vad händer på DuvbergetPosted by Jimmy sandström 2010-02-03 16:34

Men vad är det som händer, var tog växthuseffekten vägen? För första gången i mitt vuxna liv så har jag, kollegor och elever blivit hemskickade från skolan pga det hemska vädret! Att ta sig hem var faktiskt ett äventyr, drivor av snö på det som skulle föreställa en väg och kastbyar som fick bilen att kränga som den värsta tivoliattraktionen! Väl hemma var det riktigt mysigt att titta på skådespelet utanför fönstret...

Koltrastarna förbarmade jag mig över... de satt som små svarta fluffar i snön och såg ut som om de bara väntade på att få lämna detta jordeliv! Det blev uppblött kattmat, vetegroddar och havregryn till dem - kanske att de får uppleva våren trots allt! :)

Med tanke på hur svårt det är för fåglarna just nu så tar jag nog risken att ge mig ut på vägarna igen - lite kokosfett skulle bli kalas för de små och trastarna skulle nog inte säga nej till lite äpplen!

Man får inte glömma de små liven på vår stora och kalla vinterplanet....

//Jimmy

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.