Nytt på Duvberget

Nytt på Duvberget

Vad händer på Duvberget!

På bloggen kommer jag skriva lite om vad som händer hos mig på Duvberget, men även lite tankar och funderingar kring det mesta som händer i livet...

Ni kan även besöka mig på min hemsida.

www.duvberget.com

Det växer...

Vad händer på DuvbergetPosted by Jimmy sandström 2010-03-14 20:38

Det växer... både här och där!

Det som är bra är att det börjat växa riktigt ordentligt i växthuset och sticklingarna från Teneriffa tagit sig! Mindre bra är att min mage vuxit sig enorm på ett par månader!

När giftpinnarna försvann ur mitt liv (förhoppningsvis förblir det så...) så har aptiten ökat något så förskräckligt till skillnad från ämnesomsättningen som verkar ha stannat av! Nu har jag fått en riktig livboj runt midjan... eller om man nu vill kalla det "lovehandles"!

Jag som aldrig har behövt tänka på vikten får nu se upp... eller snarare ner! De pass som jag kör på Friskis & svettis har inte hjälpt, får kanske börja med"Core" som ska stärka de inre magmusklerna och "hålla allt inne" - låter jätteroligt... eller inte!

Nog om det "yttre"... Har njutit av det relativt milda vädret och planterat om ca 35 pelargoner och satt ett trettiotal sticklingar i jord, så helt på latsidan har jag inte varit.

Helgen avslutades dock i skönt nöje - bad på Vildmarkshotellets spa-avdelning! För en gång skull så stannade jag i vattnet i flera timmar! Är vattnet kallare än 25 grader så blir det bara snabba dopp för min del - men nu var det varmt och skönt! Vårt kära Bråviken lär väl aldrig komma upp i de temperaturerna så någon gång får det väl bli Thailand dit alla svenskar verkar fara numera... tänk att få snorkla i timmar!

Tjingeling till nästa gång!

Jimmy

  • Comments(0)//blogg.duvberget.com/#post5